pravila zdravljenja

1. PITI VELIKO VODE

Med terapijo se mobilizirajo strupene in balastne snovi. Te se lahko izločajo prek jeter, žolča, črevesja in ledvic, če je v organizmu na voljo dovolj vode. Voda, ki nima veliko mineralov, lahko najbolje veže nase strupene snovi in jih nato izloči. Če so v vodi mnoge druge snovi oz. minerali že koncentrirani, kot so mineralne vode, čaj, limonade itd. je možnost izločanja strupenih snovi mnogo manjša. Kava in črni čaj telesu vodo še dodatno odvzameta. Mleko ni napitek, ampak živilo. Alkoholne pijače obremenjujejo organe izločanja, posebno jetra, in jih je potrebno v času zdravljenja opustiti.

Dnevno je treba popiti 2-3 litre čiste izvirne vode ali filtrirane vode iz vodovoda!

Takoj po BICOM terapiji popiti vsaj 1 liter vode, 6 ur po terapiji ne zaužiti nobenega alkohola, kave ali pravega čaja.

2. ZDRAVA PREHRANA

Uživati polnovredno hrano, po možnosti proizvode, ki ne vsebujejo dodatnih strupenih snovi, kot so pesticidi, konzervansi, barvila, ker ti naše organe za izločanje dodatno obremenjujejo. Nobene svinjine! Svinjsko meso blokira črevesne bezgavke in s tem obremeni naš imunski sistem. Le malo močnatih izdelkov in sladkorja! Ti škodujejo zdravi črevesni flori in spodbujajo rast nezdravih bakterij in glivic.

Mikrovalovna pečica uniči strukturo živilskih beljakovin in njihovo življenjsko energijo. Vsa živila, ki delujejo kot alergen je treba do konca terapije izključiti iz dnevne prehrane. Pri nekaterih boleznih je potrebno še nekaj časa uživati vitamine, mineralne snovi in elemente v sledovih.

3. SPANJE

Privoščite vašemu telesu dovolj spanja na neobremenjenem ležišču. Samo tako imajo telesne celice možnost, da se regenerirajo. Tudi sprostitvene vaje, kot so joga, avtogeni trening itd., so lahko uspešne.

4. IZLOČANJE

Izločanje strupenih snovi poteka prek kože, našega največjega organa izločanja. Izločanje preko jeter, žolča in črevesja pospešimo s kompresami na trebuhu, klistirjem, odvajalnimi čaji, izločanje skozi pljuča pa z dihalnimi vajami in inhalacijami.

5. ZDRAVILA

Uživanje bioloških zdravil, kot so npr. vitamini, minerali, rastlinski čaji,… Alopatskih zdravil se ne sme takoj in nenadoma ukiniti, predvsem ne pri astmatikih in revmatikih. Tudi kortizon in antirevmatike je treba uživati vzporedno z BICOM resonančno terapijo, dokler je to potrebno. Če se bolezenska slika bistveno izboljša, lahko pod nadzorom in po dogovoru s svojim zdravnikom bolnik količino in vrsto zdravil prilagodi oz. zmanjša, morebiti tudi ukine.

6. PSIHIČNA KOMPONENTA

BICOM resonančna terapija deluje tudi takrat, če v to ne verjamemo. Vendar je pomemben dejavnik pri zdravljenju pozitiven pogled na življenje in bolezen ter želja po ozdravitvi. Podpirajo jo lahko sprostitvene vaje, psihoterapija, kinezioterapija ali Bachove cvetlične kapljice.

7. SODELOVANJE

Sodelovanje bolnika je pri bioresonančni terapiji zelo pomembno. Najpomembnejši delež ima pri ozdravitvi bolnik sam!

Nazaj...

naročanje

051 / 235 - 857

041 / 509 - 625