potek bioresonančne terapije

Bolnik se udobno namesti na terapevtskem stolu poleg BICOM resonančnega aparata. V nekaterih ordinacijah se terapije izvajajo leže na ležalniku.

Nihanja telesa se obnašajo kot ostala elektromagnetna nihanja in jih lahko zaradi tega vodimo prek električnega kabla (v kablih ni električnega toka). Na telo se namestijo dovodne in odvodne elektrode, povezane z aparatom. Te elektrode imajo nalogo, da nihanja telesa iz določenih tkiv ali organov spremenijo in jih nato preko kabla privedejo v aparat, ali pa se spremenjena terapevtska nihanja iz aparata vračajo določenim področjem telesa.

Ko so elektrode nameščene in povezane z BICOM resonančnim aparatom, računalniško nastavimo različne terapevtske programe. Terapevt na osnovi energetskega testa in lastnih izkušenj določi, ali je v posameznem primeru potrebno ojačanje, zmanjšanje ali invertiranje nihanj. V primeru alergij se informacija nihanja alergena največkrat uporablja invertirano.

Pred samim zdravljenjem alergije je praviloma potrebno izvesti nekatere predhodne programe, ki naj bi telo najprej energetsko stabilizirali in odstranili terapevtske blokade.

Nazaj...

naročanje

051 / 235 - 857

041 / 509 - 625